the one and only.

Så, och detta är med inblandning av lite egna personliga erfarenheter i sig som jag frågar er och mig själv, varför vill man ha någon mer om man inte kan få den? Okej, eftersom jag är tjej så säger jag kille men jag tror att det funkar på båda könen. Om ni som tjej, pratar med en kille, men efter ett tag inser du att du inte kan få honom? Ja jag vet, efter ett tag är det hopplöst, men lite mittemellan, när man inte får honom, vill du ha honom mer. Och tvärtom för killar såklart, om en tjej, som du är ens LITE intresserad av först spelar "hard to get" ökar inte intresset då? 

Neh, en annan sak som jag kom på idag. Jag är inte ett jättefan av bussar. Utan ett "ensamskydd" som jag kallar det, alltså en kille bredvid, en kompis, en bok, hörlurar eller ngt så blir man så fort UTTRÅKAD. Ellerhur ? Jag har en alldeles egen metod, jag klottrar. Och då menar jag inte på bussätet eller så, utan i min blackbook. Och jag kom på att det är det bästa för mig som älskar att måla, man ser helt sjuka personligheter och med risk för att låta enormt nördig så är det fett ballt. I'm deeply in love, jag har nördat ner mig totalt!

GOTT NYTT ÅR ! 


bara dumt.

hallå människor,
stämmer det att man bara får älska en person mest? Kan man inte älska ngr lika mkt ? Jag menar tänk på era ALLRA bästa vänner, hade ni valt mellan dom ? Jag hörde det idag, att man bara kan älska en person mest, men i mitt fall, så stämmer inte det. Och förresten, jag är 13 år. Jag älskar min mamma högst, sluta jämnföra nu för i helvete. Man älskar dom man älskar, det där är bara att slösa tid.

Ha ngr bra mellandagar nu, vi hörs till nyår!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUSS.

god jul !hallå mina små tomtenissar!

en applåd för er, nu när ni säkert har vart snälla för att få alla era julklappar, ikväll kan ni återgå till att vara förjävliga tonåringar ( det vet jag att jag ska ) Jag är nästan lika entusiastisk som min lilla syster, fast hon springer runt som om det är den bästa dagen i LIVET. Men, hoppas ni får allt ni vill ha, annars kan ni ju alltis vara ÄNNU mer förjävliga så kanske ni får det (A) Ha det bra, det ska jag ha iaf.

puss&godjul ;)

fel ?

får jag bikta mig lite ?
okej folket, får man vilja ha ngn upptagen? Om man inte stöter på honom är det plötsligt okej då eller är det något fel? Det är inte jag som har gått och funderat på detta men OM ngt sånnt skulle hända, är det så farligt att tänka på honom/henne om man inte gör ngt och visar sina känslor? Är det fortfarande FEL då ? o.0

VILL BARA SÄGA ATT IMORGON ÄR DET DAGEN INNAN JULAFTON, är ni klara med julklapparna mina älsklingar? Kom ihåg att läsa efter jul också så ska jag ha lite julklappar till er ;)

PUUUSSSPÅRUMPAN :*

dan före dan före doppare dan..hallå alla älsklingar,
idag har gud faktist lyssnat på mig (wiiie) solen sken och jag är klar med alla mina julklappar, ska aldrig köpa såhär mkt igen. Så jag tittade på en video min kompis skickade, om en kille som varken hade ben eller armar. Han var så glad och lycklig trots hur han var, kunde inte låta bli att bli lite rörd, endå snackade han om att man skulle vara rädd om det man har som om det inte gjorde honom någonting att han saknade något så viktigt. Det var ett barn som frågade honom hur han kunde le så mycket, då sa han; it's a long story. Det handlar om att vara tacksam, det vore att ljuga att säga att ni inte är bra nog, att ni inte var värd någonting ( här kom första tårarna ) Han är så underbar på alla sätt och vis.

Nej nu ska jag återgå till julstädningen och smålipa lite över hur han klarar sig, men kolla in videon, den är söt. :)
puss på er sötnosar, och ha en bra jul !


http://uk.youtube.com/watch?v=XnuAyFCZjdA

god morgon !TJA MORGONPIGGA VARELSER !
Japp, klockan är tio i tolv en söndag och jag är uppe ur sängen :O Det är lite sjukt faktist..
Iallafall, nu är dt bara 3 dagar kvar och dt verkar som om gud har läst min blogg för vet ni vad ? Jo ni ser rätt, solen skiner ute. Nejmenhoppsan, jag skojjade bara, himlen är GRÅ. På tal om gud förresten, så ska jag på gudstjänst med konfirmationen idag i 4 timmar o.0 Jappp gott folk, jag kmr DÖ.

anyway, natten blev ganska skojj faktist, förutom att jag gjorde misstagen att se "the butterfly effect" klockan 4 på morgonen, jag fattade INGENTING, så jag bytta till walle, sötaste roboten i världshistorien (A) Och sen till twilight.

Jag ska länka en hemsida där man kan se alla filmer och tvserier gratis och fullt lagligt, jag älskar den sidan, mohahaha.   http://www.free-tv-video-online.info/


PUSSPÅER.

filmmaraton (a)Hallå trogna snyggingar!
Eftersom jag hade tänkt ha en "jag-har-inget-liv-så-jag-stannar-uppe-hela-natten" natt bara för ikväll ( ni normala människor kallar det filmmaraton ) så kom jag på att dt är lite sjukt.. Varför går alla romantiska filmer ut på samma sak och  när utspelar det sig likadant i verkligheten ? xD Jag menar, tänk på den mest romantiska filmen ni ngnsin har sett (tjejjerna kanske tänker på typ titanic och killarna på matrix men iallafall) och jämför med det mest romantiska du har sett/vart med om i verkligheten. Japp, sa ju dt. De flesta av oss får la vänta tills vi är 89 och kan få av våran älskades löständer med bara tungan (a)

btw, jag rekomenderar starkt ett filmmaraton, dt är grymt härligt.

puss på er, popcorn nästa ;)


stranger.jag tycker om att skriva också, lite därför jag har en blogg iförsig, hahah. Yeah, här är en jag skrev för ett tag sen.

You said I promised sunshine everyday, I cant remember ever saying that.
But if you see me walking and the wind is loud and blowing strong, I'm just trying to stand up under the blue.
I know I said this is heaven, you have said it manytimes yourself. But then suddenly, nothing is okay for you.
Honestly I didn't mean to cry so hard, I didn't mean to show I even cared.
You know we've got to find a way to get past the implications, every situation, every complication we've come from.
Truly I didn't meaned to hurt you, but I'm not the one you thought I was.  I swear, this is not the one I was born to be,
just let me fall, even if I hit the ground. I wanna be somebody, I wanna be somebody.
Gotta face the things I've been running from. You treat me lika a queen when we're in a crowd, but then,
the way you look at me is just not right. Is this the people I see, are you scared to let them know it's you ? 
There's an stranger in my life.


ingen snö.ÄR DET BARA JAG SOM ÄR TRÖTT PÅ VÄDRET ?

När det snöade såg man söta par som gick hand i hand med stora mössor, vinterjacka och vantar, nu när det halv duggar och blåser som jag vet inte vad så är det som om dom små söta paren har butits ut mot tjuriga gummor och deppiga gubbar överallt. Julen är 4 dagar bort och himlen är GRÅ.

                                                                                                                    *
                                                                                                                        *
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24         *
                                                                                                                         *
                                                                                                                     *


bussen.Hallå alla kära människor !
Så, idag satt jag på bussen hem från stan. Framför mig sitter två tjejjer och tre killar, kanske i 20 års åldern. Först brydde jag mig inte riktigt om dem, men sen börjar de prata högre och hetsigare åt varandra så jag kunde inte låta bli att lyssna lite, haha. Iallafall, efter ett tag förstod jag att killarna hade en åsikt och tjejjerna en. En av killarna säger: - Men jag tycker faktist att de båda "sorterna" ( jag lade märke till hans viftande med fingrarna när han sa detta ) är lika på ngt sätt. Två av tjejjerna börjar skratta och killen svarar: - Båda vill ju ha uppmärksamhet, seriöst.


Det visade sig att efter ett tag av anklagelser att de pratade om att emos och fjortisar är ute efter samma sak, uppmärksamhet och att killarna i detta gänget därför tyckte att de var lika. Jag säger inte att jag tycket så, men jag kunde inte låta bli att fundera lite på det. Är dt verkligen så ? ^^

lär känna mig.Så, detta är min första blogg som jag precis har börjat med. Jag tänker inte skriva om vad som är viktigt i världen och sånnt för det är inte det jag orkar bry mig om varje dag, jag tänker skriva vad jag tänker på. Så nu har ni hört min lilla snabba redogörelse och eftersom detta var minpresentations blogg så ska jag väll berätta om mig själv:


Jag bor i göteborg och är född -95, jag spelar fotboll och har gjort det i ganska många år nu. Jag tecknar och ritar och älskar det. På restan av min fritid är jag med mina kompisar och tar det lugnt. Jag är också fullständigt GALEN i musik och lyssnar på dt jämnt och ständigt. Just nu spelar i mina högtalare 3 doors down - Kryptonite.

Nu känner ni mig tillräckligt bra, tack för denna gång ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0