PARAMORE

dom kommer till london 2 dagar efter min födelsedag (30 juni) gäller det bara att övertyga mamma och få tag i biljetter, ngn som följer med, haha? :)


saltholmen

hej bloggen,
nu är det sommar, IGEN.
känns som jag säger det ganska ofta, hoppas det håller sig denna gången. Iallafall, jag var ute vi saltholmen med nina, det blåste ganska mycket annars var det väldigt skönt, spårvagnen hem var tvärfull, och stan var helt överpackad :) Sen gick vi till Donken och träffade karnhill&bea och hade värdens gapflabb (bilder kommer på detta) sen märkte vi att det var fullt med "vatten" där vi satt, det tog ett tag innan vi fattade att det var från kylbagen med dricka som jag och nina hade tagit med oss, och det var en hel sjö av saft där vii satt, detta ledde till att vi gapflabbande flydde ur från McDonalds för att slippa förklara, haha. Nu sticker jag ner til bryggan, rätt gött att bo i eriksberg när dt är sånt här väder :)

PussssN.

stan

tjenare bloggen ;)
var inne i stan idag med några kompisar, riktigt kul, kollade på sånna balla randiga glasögon, haha inget för mig ;)


sthlm

hej bloggen!
nu har jag varit i sthlm sen torsdags, fan va härligt det har varit!
jag och min kompis angelica bodde på globen hotell, vårat rum såg ut som ett bomb nerslag redan efter första kvällen men vad gör det? Vi shoppade oss igenom hela fredagen och på lördagen var vi inne och tittade på innebandy sm finalen, fan va kul det var även om jag inte kan ngt om innebandy så var det hur häftigt som helst (grattis balrog&aik till segrarna) sen eftersom vi bodde på samma hotell som alla 4 lagen (herrar och damer då alltså) som spelade sm så lät det ganska enormt mke när dom partade loss där, men vad gör dt? :)


nu kommer det lite bilder från våran resa ;D (klicka på dem så blir bilderna större)


14042009

nu är jag äntligen tillbaka från stockholm, inget problem med sthlm men göteborg i hjärtat,
därför var det så jävlka gött att ifk fixade mot djurgården med 6-0!

DAGENS OUTFIT;


- JACKA; westcoast.
- T-SHIRT; gina tricot.
- JEANS; g-star
- SKOR; johanssons

kings of leon

hahaha tjena,
jag kollade just in Kings of leons låt use somebody, den var precis min stil och efter att ha kollat på en video med några av deras bilder så hittade jag en look-a-like av min kära tröja, hahaha, kolla in videon; http://www.youtube.com/watch?v=vUFDOlO6B2w&feature=channel_page


paramore

just talk yourself up, and tear yourself down.
- PARAMORE


hej allihopa,
varför säger vi att bara killar är ytliga? Jag med mina djupa åsikter som jag bara måste häva ur mig, det är faktist inte alls de som bara är ytliga? Nu säger jag inte att de inte alls är det, bara att tjejer är exakt lika ytliga, eller iaf bryr sig om vad folk tycker om dem och mer utseendesfixerade, det är säkert jag själv oxå. Men vaddå, vi skyller på killarna att de t.ex tar tjejen med längst hår, smalast midja, störst bröst, men vad, vi gör oss så. Vi plattar vårt hår, tar i dussin krämer i båda hår och ansikte för att få fram det vackra, vi täcker över finnar, vi har inlägg i bh och bantar oss till pinnar. Killar har i wax, men även de har nu börjat använda smink. Så vilka är det som är vackrast, vi eller de? Jag måste bara säga att jag sminkar mig ganska mycket och plattar mitt hår nästan varje dag, men jag tycker att alla ser ut som de vill, alla snackar skit om andra. Men allvarligt talat så stör jag mig på när man hackar på någon annan om smink och hår, föör man ser ut som man vill, utsidan ska ju spegla insidan ellerhur?

dagens låt; kings of leon - use somebody.
dagens klädsel; turkås vårtunika&jeans.
dagens sak; PÅSKÄGG! (L)

08042009

förlåt förlåt jag vet att jag aldrig bloggar numera, men iaf.
Jag har ju inte precis gjort någon hemlighet av att jag älskar alla twilight böcker, robert pattinson och paramore, eller hur? Så eftersom robert sjunger också så satt jag och lyssnade på hans låtar (och ja dom gör mig fortfarande gråtfärdiga även om han mumlar och stönar sig genom halva dagen, han är bäst) och kom in på covers som människor hade gjort av hans låtar, ett speciellt band som hette notwithoutgrace som gjorde en cover av hans låtar, dom var bra men INGENTING mot rob. Jag såg the bucket list, fan va söt den var.

Idag blir det iaf en kompis som ska rappa på kulturhuset i mölnlycke, det ska bli kul för shit va grymm han är (nu gör jag lite reklam här)

dagens kläder: än så länge, leggins, långt linne och t-shirt över.
dagens film: the bucket list&twilight
dagens person: sergio
dagens låtar: John Mayer-Say, Paramore-When it rains.


GLAD PÅSK!

RSS 2.0