Stackars mannen med medaljer som bara putsar sina minnen.

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror.


close your eyes and maybe believe, this is where you wanna be.

så eftersom jag är så enormt före med allt (uppfatta sarkasmen gott folk) så har jag kommit p åatt jag behöver en höstjacka och en vinterjacka, väldigt enormt snart. så dags att dra upp min älsklingar från chicy.se!så hemskt fin.

aldrig riktigt kommit över denna skönhet, suck.


krig består av unga som dör och gamla som pratar. Du vet detta, ignorera politiken.

augustikvällar håller oss alla uppe, right?

ledsen för avsaknaden av inlägg kära läsare, mölnlycke har krävt all min uppmärksamhet denna helgen! Och det var det värt för jag måste säga, detta årets augustifest slog lätt alla andra :) I fredags var helt underbart roligt, någon (iförsig ganska idiotisk person eftersom detta kommer kosta ganska mycket) hade hällt i tvättmedel i fontänen i möln och detta resulterade i världens skummtäckta torg, vilket naturligtvis blev ett skummkrig. någon som tog bilder kan gärna skicka.

Nu är helgen över, men lyckad var den! Hoppas alla har haft lika bra som jag. PUSSSSSSSSSSSs


bästa vänner, fan va ni är bra.

inombords är vi som tomatsoppa.

"But for now, I just sat there on the bed and listened to my song. The one that had been written for me by ta man who knew me not at all, now sung by the one who knew me best. Maybe it would be the hit the record company predicted, striking a chord in our collective past, prompting a wave of nostalgi that would carry Dexter and the band everywhere they'd ever dreamed. Or maybe, no one would hear it at all. That was the thing; you just never knew. Right now, though, I wanted not to think forward or backward, but only to lose myself in the words. So I lay back, closing my eyes, and let them fill my mind, new and familiar all at once, rising and falling with my every breat, steady, as they sang me to sleep."
- ur Sarah dessen "this lullaby".


detta fält måste fyllas i med text som ingen någonsin fastnar vid ändå.

jag är kär i min halsduk och jag kan inte få nog av den där killen.IGNORANCE IS YOUR NEW BEST FRIEND.

tell me everything 'cause I want to hear.Quiet but I'm sure there is something here
Tell me everything cause I want to hear


It's a kiss sits upon on her lips that waits for planes and battle ships
She wants to be a dancer and he has got a picture
On his wall and it's a sailor in a new port every night
Yet man was born to trouble like sparks fly upwards innocent

you are my sweetest downfall, I loved you first.


jag börjar med ett skämt, hehe.
och drar vidare. hej läsareeeeeeeeee. Dagen har gått förbi i ett blurr. Förstår ni vad jag menar? Inte deppig men inte glad. Inte snabb men inte långsamt. Det är bara som om jag inte har varit där, som om det inte har varit jag som sitter vid spakarna som styr min kropp. Kanske lathet, gah jag längtar till lovet. Idag kommer min kära kusin som numera är bosatt i malmö förbi med hennes pojkvän. Ska bli sjukt kul, men kommer väll antagligen gå runt och säga "ja" på skånska om ni fattar hur jag menar, h3h3.

vi lever, vi dör och hjulen på bussen fortsätter att snurra.

Jealousy
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside


jag tänkte att jag skulle lägga upp en fin bild ni kunde dregla en diskret amazonasflod över, eftersom ni ser mina vackra ögon så tydligt och skulle kolla hur man enkelt gjorde sånna ank-läppar utan att spruta in saker i dem.

Iallafallm jag har kommit på att jag äger en understrykningspenna! (ni vet en sån illgul sak som gör att man ser texten tydligare?)  och bara därför tog jag fram mitt numera slitna exemplar av looking for alaska av john greene. Hur många gånger jag än läser den så kommer jag inte över hur jävla bra den är. Någon annan än jag som har hört talas om den? Nepp, såklart.

You said I'm gonna buy a gun and start a war, if you can tell me something worth fighting for.

coldplay spelar i sthlm imorgon, ngn som vill rymma dit med mig? DOM ÄR I STHLM, (alltså i sverige för allmänt efterblivna söta flickor&pojkar) OCH JAG FR INTE GÅ! mitt hjärta är brustet, jag ska sitta hela natten io protest och lyssna på dessa underbara låtar.


njuuut flickor och pojkar, av dessa skönheter!nu ska jag lyssna på min lilla spotify lista, puss.
klicka här om du har spotify och vill höra vad jag lyssnar på.


You said I'm gonna buy this place and watch it fall, stand here beside me baby in the crumbling walls.

hej blogggggggen,
NRJ IN THE PARK IKVÄLL VAR FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETT! jag har iförsig alltid tyckt att darin är lite småkass och till ingens förvåning - det tycker jag fortfarande. Men dead by april, MUMS! fyfaaaaaaaarao va bra dom var, det var faktist värt, trots att vi köade i närmare 3 timmar så är jag helt sjukt nöjd med dagen! :)there was snow, white snow.

sitter hos jennifer med freja och har just färgat jennifers hår, myyycket vackert om jag får säga det själv. Jag måste ha sett ut som ett barn i en godisaffär, jag har aldrig färgat mitt hår och jag tycker det luktar gott när man färgar det *generad*
Priests clutched onto bibles, hollowed out to fit their rifles. And the cross was held aloft, bury me in honor.


jag är kär i hennes stil, källa.

hursomhelst, liseberg idag, jag har kommit på att nu för tiden är det sjukt överskattat. Och just det, skolan.. Den började ju idag, det var väll okej. Nu kille i klassen från skåne, mohahahha, äntligen, det är bara en tidsfråga tills jag får honom att säga "nejnejnej, spy är för mesar"

jag däckar snart, men jag är nästan igenom halva "flickan som lekte med elden" - stieg larsson. Jag ska hinna ngt kapitel till, mohahha. Bilder från dagen kanske kommer sen.


PPUSUSUSUUSUSUS

tonight, even the right is wrong.

jag vet inte om jag har lagt in denna innan, men isåfall blir det "favorit i repris" kolla in den balla videon!

there's many lost but tell me, who has won?

rixfm, ingen hit. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig iförsig, men besviken är jag. Och för att lägga lite grädde på moset (inte för att jag fattar meningen med uttrycket, men visst passade det här?) så har jag ett myggbett på min fot.. ACKFYFARAO! ellerhur? Såå, imorgon börjar skolan för mig..*sorgsen och besviken vissling* vet inte riktigt om man ska vara positiv och ljuga eller negativ och överdriva, men min skola är verkligen inget speciellt, vi klagar alla på den men ärligt talat är den nog som vilket högstadieskola i göteborgs förort som helst. Vad kan vi vara, 400 elever kanske? 3 klasser i varje årskurs ungefär, inget stort, alltså inget speciellt, man skulle kunna sova sig igenom varje dag lätt om man fick. Såpp, nu har ni fått en liten utläggning om min skolgång. Så till gbgkalaset (numera kallat kulturkalaset, tss). Det har varit riktigt roligt, ett plus är att dom faktist har fått bra artister hit iår! :) Och denna helgen är det augustifesten i mölnlycke och nrj in the park på fredag, varav den första är ganska tveksam och nrj självklart! Nu sitter jag och försöker tina upp med en kopp varm choklad (det är storm ute enligt mig) framför tvn och "falling up" & "kings of leon" på i bakgrunden. Så ni som läser får klara er själva, nu ska jag mysa på högsta nivå, puss!


åååh vilken gulligt smile jag fick till där, pluttisnuffgullll.naw, "luktar det lite illa där stumpan?"


"TOMTEN? RENAR? VAAAAAAAAAART?!"


lägg märke till oss nere i vänstra hörnet, där är vi, jag lovar.


nu har ni fått lite vackra bilder också, plusssssssssss&minus!<3

Oderint dum metuant - let them hate as long as they fear

här sitter jag med mina tår studsandes (svenska 3 i stavning, jag veeet) mot golvet ytterst otåligt. Jag vill till stan och se rapkungarna medina och ken ring, NU. Men självklart måste jag vänta and figure out hur jag ska få tag i wille eftersom hans mobiltelefon är sönder och sergio inte har bestämt sig än. GRRRRr (ytterst hotfullt läte för en uppretad tonåring, jag LOVAR.) Så för att lugna mig har jag satt på lite ljuv musik i form av veronica maggio, snook och kings of leon, måste funka. Men icke sa nicke (fint ordval har jag idag serrö) så jag bestämde mig för att skriva av mig eftersom uppdateringen har varit lika pigg som en golvad åsna de senaste dagarna - skyll inte på mig, skyll på underbara göteborg (iallafall under kulturkalaset) veronica maggio, enkelt kung utan pung med en uuunderbar röst, gåshud fick alla i publiken så att hårstråna är uppe i rymden och rymdskeppen fick det jobbigt att navigera undan under denna knappa timme. Sen kanske inte min favorit men grymt bra endå, petter, yoooo. Och ingen johan palm eftersom vi var rädda att bli mosat potatismos under fjortis samlingen och till min stora besvikelse missade vi även hello saferide och bob hund, usch och fy, ngn som var där? mjaa, nu ska ni få en bild på mig att dregla över eftersom jag är så snäll under min uttråkighetsperiod.


och wille eller sergio, om ngn av er skulle se detta under precis rätt stund, RING MIG. pfffuuu, som om det skulle hända.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

vi kommer inte längre än till hallen ikväll, vi behåller bara skorna på

FÖRLÅT FÖRLÅT, jag har bara en förklaring till att min uppdatering har varit lika med noll = VERONICA MAGGIO OCH KULTURKALASET. Mums va roligt det har varit! men nu skriver jag ngr rader iaf så får vi hoppas på mer ikväll ;)


look at the stars, look how they shine for you, they were all yellow.

jag är stolt, detta är min väääään. Iaf män och kvinnor, detta är sergio dahlqvist sim rappar lite egna mixade låtar, (sergio dahlqvist på myspace)

och just det, jag började filma lite för tidigt när vi allmänt töntar oss, så spola fram till 0:48 så börjar första låten där! :)

don't let your mind get weary and confused, your will be still so don't try.

uppdaterad


Don't let your soul get lonely child, it's only time and it will go by.


jag har märkt att ni får se massa bilder på mig och mina söta vänner nu för tiden, hur kan det komma sig? Men man får ju passa på då.


allra bästa vän!ska försöka få upp ett video inlägg där sergio rappar sina egna låtar sen också men jag hade ingen aning om att det var så här segt! Men ni får dom i ngt annat inlägg sen och så länge får ni lyssna till den lilla söta låten jag har på hjärnan nu från oth soundtracket skulle jag tro. pussssss.


jag är så glad att jag fann dig, du är det vackraste jag vet.undra vad jag tittar på i karnhills trädgård? fiiiiiiiint :)

we were born for this.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ LÄSARE, månadens hatinlägg på G, BLOGGSKANDAL OHNOOOOOO. Fyfan va jag är trött på alla 17 åriga översminkade flickor som ser ut som fjortisar som hade varit söta om dom hade tagit en näsdukk och gnuggat bort brunkrämen, sminkbombeeeeeeeeeer. Varför tror ni att alla vill vara som er? Varför tjatar om att ni är bäst i världen? VARFÖR? Jag fattar inte ett skit, om ni är bäst, vad har då hänt med världen? Nej herregud!
Iaf, jag sitter hos min älskade bästa vän karnhill som tar kort med sin systemkamera (ni som luktar avundsjuka, ja jag är avis) det är typ en bastu här i göteborg, enormt varmt och ingen skugga ngnstanns, men jag klagar inte! :) Hoppas ni har det bra, och om ngn tycker om dessa "hej jag är bäst och snyggast i världen och använder en 2-liters foundation varje gång jag sminkar mig" flickor vill jag veta varför dom ser ut så, dom är säkert ttesnälla och blablabla, men vf? NUUUU ska vi inte vara deppiga och jag ska återvända till karnhill och min redbull, jag har varit så mycket med angelica att jag tror jag är söt, man blir ju som man umgås, mohahha. PUUUUUUUUUUUUUUSSSS


dregla inte för mycket nu, jag är snygg i sergios glasögon och keps, MUMS!


min bästa vän springer iväg från mig, </3 hahahah störda fan :D


we're better of without you

smögen igår, i helt underbart väder måste jag tilllägga! Inköp; en tröja, jag shoppade loss.. Sen var det harry potter med syster för ngr dagar sen, jag har hört att den inte alls var bra, där håller inte jag med. Visst den var inte lika bra som dom andra filmerna, men bra var den! :) Sen sov jag hos karnhill flera dagar, tack för dt bästa vän, helt underbart.


fiiint sergio.bästa vän, hur sover du ? <3

fields of gold.

hejsan ungar,
andra natten i rad hos lilla karnhill, så jävla härligt :) min bästa vän. Idag har vi iaf slappat som satan, vi gick upp typ 14.00, hahah (nejdå inte lata, neeeeej) sergio och zeinab anslöt sig till våran lilla grupp och sedan med en liten tripp till och från ica så blev vi till en formlös liten hög i soffan och såg på den USLA filmen hajen 3, den är verkligen sjukt dåligt gjord och hade skrattanfall, sen ut en liten promenad (dem som såg oss måste trott vi var helt dumma i huvudet) Lyckad dag helt enkelt. Nu blir det film med karnhill hela natten och sen kanske träffa adam imorgon.

hoppas ni har haft lika bra dagar som jag små läsare, PUSSSSSSSSSSS


vet ni hur stolt jag är, hon är min bästa vän.

they're everywhere inside my room - inside the gate to unknown waters.

jag står framför garderoben. Min garderob, inbyggd i väggen med en spegel på ena dörren. Min tidigare outfit ligger på golvet bakom mig, fast outfit, skulle nog mer kalla det förklädnad. Medans jag bläddrade bland tröjorna kastade jag en blick i spegeln, och log ett leende. Och i spegeln såg jag, hur smått hysteriskt det var samtidigt som jag undrade vilken person jag skulle vara idag. Det är sjukt. Hur jag kan vara vem som helst, hur jag kan ändra allt genom hur jag ser ut, att ingen tittar djupare än ytan - med väldigt få undantag. Mitt leende blev bredare, fortfarande såg det inte rätt ut. Vem skulle jag vara idag, hur jag skulle verka vara. Det skulle vara min lilla hemlighet. Det var tryggt. Att i princip ingen kände mig innanför alla mina lager, bara jag vet vem jag är. Om jag inte går vilse. Nu log jag igen samtidigt som jag drog på mig byxorna, strumporna och tröjan över huvudet, jag skulle inte gå vilse, jag stod still, tills jag kommer härifrån. Jag stänger garderobsdörren, dags att fortsätta spela.zeinab, bea och så hon där (jag) ;)

tears stream, down your face.hahahahahhaha, herrejesus, så klockren så man nästan ska köpa en. (NEJ NEJ jag är inte galen i twilight, nejdå)

Keeping my head down, to see what it feels like now. But I have no doubt, one day the sun will come out.

Så, berätta om mig själv då alltså, huh. Lite annorlunda är jag utan tvekan, så vi börjar med det svåraste frågan med det för mig enklaste svaret.

Varför lever jag - Musik. Det är seriöst allt, så länge musik finns, finns jag.
Beskriv mig själv kort - Liten. Glad. Paramore-galen.
Hur ser jag ut - Inte för att det inte finns bilder på mig, men jag är ganska kort (närmare 160 ungefär, mobbas inte) långt mörkblondt hår, isblå ögon.
Favoritband - hah, vet inte ens varför jag frågar mig själv denna frågan, kommer aldrig kunna räkna upp alla men jag försöker få med så många band så ni får en uppfattning om min musiksmak, PARAMORE först och främst, coldplay, kings of leon, angels and airwaves, taking back sunday, dcfc, the fray, jimmy eat world, U2, nickleback, blue foundation och så himla många fler.
Fritid - mja, kompisar tar upp mesta av tiden, sen musik (igen och tjatar om det, jag vet) sen ritar jag oftast på kvällarna (till musik, om ngn räknar hur många gånger jag har nämnt musik i detta inlägget så lär dom få använda miniräknare) sen är det ju läxor mm, fotboll och nu det många blir förvånade över även om jag inte vet varför, så läser jag. Vanliga böcker, jag totalt råälskar alla 4a"twilight" böckerna (stephenie meyer) som jag läst hur många gånger som helst på både svenska och engelska, "män som hatar kvinnor"-stieg larson, "looking for alaska"-john green, "this lullaby"-sarah dessen & "jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" - gunnar ardelius är till favoriterna :)

nu hoppas jag ni vet lite mer om mig för nu orkar jag inte svara mer, om ni undrar ngt är det bara att fråga ;)
Lovers, keep on the road you're on. Runners, until the race is run. Soldiers, you've got to soldier on. Sometimes even right is wrong.

jag får inte nog av kings of leon, han har en uuuunderbar röst, "use somebody" är iförsig ganska utspelad men jag har precis upptäckt dom andra låtarna så dom kommer nog hänga kvar ett tag till oh det är vi glada för!


jag vet inte vad jag ska säga, jag har märkt att min blogg har blivit ovanligt tråkig, jag ber om ursäkt, verkligen, vet inte varför :o Och jag har kommit på att jag aldrig berättar något om mig själv, ALLS. Så jag ska skriva lite i ngt inlägg snart, och om ni undrar något mer än det som kommer stå så svarar jag :)

ett långfinger åt döden, vi gick över lik. Och skylta' med vår kärlek, vårt rika inre liv.

ni glömmer väll inte den andra bloggen flickor och pojkar? ny uppdatering :)har man ett hope halsband så måste man ju ha ett faith armband, eller hur? :)

And I’m not scared of your stolen power, see right through you any hour.

hej bloggen, i'm back :) Så segling semestern kan väll förklaras med ett ord hur den var; svensk sommar. Japp u heard me, det var kanske 3 dagar som var fina, resten var regnregnregn.. Men det var trevligt ändå :) Och igår så blev det middag hos lisa och stefan med engelsmännen ;)


surfare på marstrand :)

seglings-VM för damer i lysekil :)

jag till vänster och abbie till höger :)

lillkusin, sååå söt.

RSS 2.0