alla drömmer om fåglar, även du även jag.

sitter hos fröken karnhill och ser påflickan som lekte med elden, måste säga att böckerna är 100% bättre än filmerna, som vanligt.

IDAG, vaknade halv 3 :( måste vända på dygnet snart.. jag och sizter amelie också till staden där hon skulle byta sina skor (slutade med att hon behöll dom och kom ut med en påse till) vi skulle bara vara där i en timme men satte oss och åt och pratade och var där i 5 timmar istället. sen mötte jag upp kalukali och gick på bio! göte kanal 3 var inte värd pengarna och ser fram emot torsdag då jag ska se 2012! sen på kvällen blir det fira in nyår med tjejerna!

förresten, eftersom jag är total-nörd och älskar gossip girl så satt jag uppe hela natten igår med det och blev mucho surprized när jag hörde muse i ett av avsnitten! det var en gala där det värsta dramat utspelade sig och jag hörde orkesten och stråkinstrumenten dra till med en melody som jag kände igen men inte kom på vilken det var, och det är så irriterande så jag var tvungen att komma på vilken låt det var. för att jag skulle komma på så pausade jag och satte mig här och "nynnade" (det lät: DA-DOOO-DI-DADADA) högt för att komma ihåg på låten.
vilken var det? meheheh, gissa.

DA-DI-DA-DO-RAAA-RAA     (förresten älskar jag stavfelen i inlägget)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0