stressat inlägg som satan, i know and i am ledsen.

hellu babes,
nu sitter jag hemma hos min kära angelica med bea och ska titta på lite dansfilmer, värmen är ju ibland bara förjävlig. Tog hål i öronen innan idag, mohahah. Jag vet att jag är seg på att ta hål men jag är nickelallergiker men nuså :D Bilder från dagen och min födelsedag (som var igår btw) kommer sen, PUSSSSSSSSSSSEN.

soooommar, sommar och sol, havet och vinden med doft av kaprifol.

ledsen att jag inte har skrivit, sommar sommar sommar! Konfirmation imorgon!
happiness is only true when shared.

sooo, jag såg "Into the wild" igår, måste erkänna att jag från början bara såg den för att Kristen Stewart spelade i den (och jaaaa, jag är en twilight nörd and i know it) men efter ett tag av väntan på att hon skulle komma in i filmen så fastnade jag, starkt :oo det var en grymt fin, om inte tänkar film.

Iallafall, nu efter att all stressen har släppt från skolan och danmark så har ju jag såklart dragit på mig en förkylning, yeeees. Iallafall, bio eller stan imorgon? Och på onsdag börjar konfirmations läsandet igen, på lördag konfirmeras jag och på söndag är det utomhus mässa samt min födelsedag ;)
min lilla skådis spelade inte precis länge i filmen, men ändå hann hon sjunga, spela gitarr, laga mat och bli tänd på alex supertramp (a)

I live my life 4 this moment.

woh, jag har precis kommit på att min mamma fattar ingenting ibland, haha. Jag satt och målade (bilden kommer längst ner i inlägget) koch min mamma kommer in och kollar vad jag gör och säger; "åh en jätte mikrofon rund jorden, va fint" phffff? En jätte mikrofon? Jag har alltid tyckt att jag har en enormt skön mamma som man kan snacka med, och det är hon, men mina teckningar förstår hon verkligen ingenting av, eller är det bara jag som är sjuktkänslig över dom? Höh, nu blev det djupa tankar, blir ju ofta så över ngt som betyder mycket. Midsommar inatt iaf! Have it niiiiiiiiiiiiiice ! :)I wish someone was waiting for me somewhere else.

hejhej alla bloggläsare !
nu är vi hemma från danmark, *STOR SUCK*. Jag har haft dem roligaste 5 dagarna i mitt liv (med ngr undantag såklart). Det var lite väl blåsigt men sol varje dag och gratis pool, kan det bli bättre? Det var inte så mkt snack om gud och tro och sånt som jag trodde, och det dom faktist sa var rätt kul. En kväll tex, vi gick ner till stranden, klockan var kanske 22 eller ngt, och vi fick spri ut oss och på varsin lapp dom gav oss skriva ner någonting vi ville lämna bakom oss, eller be om förlåtelse för, sen tände dom en "stor" brasa och vi kastade in lapparna i elden och såg dom brinna upp, det var en sjukt häftig känsla. För att sammanfatta allting, underbar resa!


sista kvällen.


poolen ;)


geten, lollo och räkan leker titanic på båten dit ;)


sista kvällen i sergio, wille och noahs stuga, tack för en underbar resa!

"So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was a hurricane."

än en gång, inga ursäkter till att jag inte har skrivit, det har inte hänt ngt intressant i mitt liv värt att skriva om, haha. Så, fick bara en influens över att vräka ut lite bokstäver som för smarta människor blir till ord, som för uttråkade människor blir till meningar som för mig blir ganska personliga, alltså totalt onödigt för er att läsa, men oroa er inte, jag är grymt tacksam över att ni läser, och ganska förvånad. Iallafall, jag har hittat en ny favorit bok att citera (ja jag är helt blåst på böcker om ni inte fattat det än och jag älskar det) som heter "looking for alaska" lyssna bara;

{Alaska was holding a burning green candle in her hand upside down, dripping the wax onto a larger, homemade volcano that looked a bit like a Technicolor middle-school-science-project volcano.
"Dont burn yourself," I said as the flame crept up toward her hand.
"Night falls fast. Today is in the past," she said without looking up.
"Wait, I've read that before. What is that?" I asked.
With her free hand, she grabbed a book and tossed it toward me. It landed at my feet. "Poem," She said. "Edna St. Vincent Millay. You've read that? I'm stunned."
"Oh, I read her biography! Didn't have her last words in it though. I was a little bitter. All I remember is that she had a lot of sex."
"I know. She's my hero." Alaska said without a trace of ironi. I laughed, but she didn't notice. "Does it seem at all odd to you that you enjoy biographies of great writers a lot more than you enjoy their actual writing?"
"Nope!" I announced. "Just because they were intresting people doesn't mean I care to hear their musings on nighttime."
"It's about depression, dumb-ass."
"Oooooh, really? Well, jeez, then it's brilliant," I answered.
She sighed. "All right. The snow may be falling in the winter of my discontent, but at least I've got sarcasti company. Sit down will ya?"

Phuu, långt att skriva och det låter antagligen helt pantat för er, men herregud va bra den är. Skolavslutningen igår iallafall, och imorgon åker jag till danmark så kommer inte ett nytt inlägg förrän onsdag. Puss på er trogna bloggläsare!


och ja, vi är fuuuulllt seriösa.

looking for alaska - john green

And as the Colonel and I walked over the parched, half-dead grass that Monday, I said. " I suppose we could use some rain." And the Colonel looked up at the low clouds coming in fast and threatening, and then he said. "Well, use ir not, we're sure as shit going to get some."
And we sure as shit did. Twenty minutes into French class, Madame O'Malley was conjugating the verb to believe in the subjunctive. Que je croies. Que tu croies. Qu'il ou qu'elle croie. She said it over and over, like it wasn't a verb so much as a Buddhist mantra. Que je croies; Que tu croies; Qu'il ou qu'elle croie. What a funny thing to say over and over again; I would believe; you would believe; he or she would believe. Believe what? I thought, and right then, the rain came.

ur boken, Looking for alaska av john green, sjukt bra!

jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket - Gunnar Ardelius

tiden försvinner i min lilla värld, jag satte mig i sängen när boken kom, för ungefär två timmar sedan. Sedan var det som jag efter varje sida försvann längre och längre ner under täcket tills jag försvann, bara jag, boken och mörkret med undantag för min lilla syreöppning jag var tvungen att ha för att andas (luften försvinner lika snabbt som tiden) Med tips från julia beställde jag "jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" på adlibris för typ 4 dagar sedan. På mindre än två timmar läste jag till näst sista sidan, där tog jag en paus, för jag ville inte att den skulle ta slut. Jag har inte läst den än, som om sista sidan skulle rädda allt.

"Jag tror inte att varje människa är unik. Om varje människa är unik så är unik ett rätt så onödigt ord."
"Tror du inte att varje människa har någonting som gör just den speciell?"
"Kanske, men isåfall har folk till nittionio procent något som gör dom speciellt tråkiga."
"Och du, är du en av de få människorna som inte är tråkiga?"
"Jag tycker inte att jag är mer uppseendeväckande än någon annan. Skillnaden är att jag har upptäckt att jag inte måste gå runt och låtsas att jag har en personlighet"

- Gunnar Ardelius.


mr.brightside

det enda som faktist är värre än regnet är alla små par som står under sina paraplyn och pussas, gosar och skrattar. Okej det kanske inte är jobbigt för dom, luktar det avundsjuka om mig? Det gör det antagligen -.-
Iallafall, hej bloggen. Helgen har varit ganska fullproppad, jag använder det till en ursäkt för att jag inte har varit på blogg humör. I fredags var det träning som gällde, vi hann undan regnet iallafall. Sen hem till eriksberg & eftersom jag alltid springer när jag är sur&arg så drog jag ut och sprang, härligt.. Igår var det match och sen hem och drog till stan med bea&karnhill och liseberg och allt möjligt, sen sova hemma hos angelica. Detta var onödiga fakta om min helg, men kul för er som läste. Nu ska jag till hällingsjö, ha dtttttttttt.


ganska otydlig bild, men perfekt för en regnig dag i stan :)


turister. se :)

i got a lot to say too you, yeah i got alot to say. They taped over your mouth, screaming out the truth in their lies.

hahahahah, det är helt sjukt hur mycket fritid man kan ha för att få fram paramores låtar perfekt till piano, men sjukt fräckt måste jag hålla med dom att det var, checka paramores låt "that's what you get" på piano.

Förutom det så har jag ingen ursäkt alls över att jag inte har skrivit (skäms lite) men nu är det bara 7 dagar till skolavslutningen, jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.

PussN.


RSS 2.0