när jag hör din röst; new moon

Innan jag träffade dig så var mitt liv som en månlös natt. Väldigt mörk, men det fanns stjärnor - små ljuspunkter av mening. Sedan for du över min himmel som en meteor. Plötsligt stod allt i brand, där fanns prakt och skönhet. När du var borta, när meteoren hade försvunnit bakom horisonten, blev allt svart. Ingenting hade förändrats men jag hade blivit bländad av ljuset. Jag såg inte stjärnorna längre, och det fanns ingen mening med någonting.
          - edward cullen; new moon by stephanie meyer.

jag har läst alla fyra, på engelska och på svenska, och jag har läst om dom flera gånger. Jag kan ärligt säga att det inte finns något bättre.


Kommentarer
Postat av: julia

nehej, har vi exakt likadana? de var då tufft i sånna fall för jag köpte min mitt ute i ödemarken (örebro). ja, den heter det du kommer till ovan, höhö- OCH JA twilight är underbart. filmpremieren i år också får det bli. och jag tjötar på extremt nu, men om du är som jag så måste jag tipsa om en bok- jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket- Gunnar Ardelius. varenda sida är läsvärd

2009-05-26 @ 19:20:37
URL: http://chansondemort.blogg.se/
Postat av: nelly

fast jag r ännu bättre? (;

2009-05-27 @ 15:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0