amor vincit omnia.

i know you didn't bring me out here to drown, so why i'm ten feet under and upsidedown? - Lifehouse

New moon idag. Wow, jag kom på att jacob är snygg. jag kom också ihåg hur mycket jag älskar dom böckerna men hur besviken men trollfast jag ändå är av filmerna. går det? jag förstår inte riktigt själv men jaja. Helgen har varit, UNDERBAR. på något mysko och okänt sätt har det varit skitkul. lördags med jennifer. träffade jacob och sebbe. big gig. kali sover över i eriksberg. vi satt längst uppe på berget och tittade ut över vattnet och drack varm choklad och skrattade tills midnatt. jag är lycklig och har aldrig saknar sommaren mer än nu.

är det konstigt att tycka om något för deras namn? isåfall är jag totalt körd.


i'm coming up only to show you wrong.

big gig idag? jag raggar förtvivlat upp folk att gå med, mumz. lyssnar på låten om och om igen, farao va bra :D


clair the lune

lovesick melody, lalala. puss på underbar låt. Imorgon blir det big gig och titta på lille sergio och sen på söndag. SÖNDAG SÖNDAG SÖNDAG. tiden borde gå fortare, jag dör. jag dör. känns iförsig som eftersom jag älskade boken så mycket (ni som är efterblivna så menar jag new moon) så kommer jag tycka att filmen är sämre, grr.

jag antar att jag redan har klagat och gjort klart för er att moi har tagit svininfluensa sprutan och att jag har mucho ont i armen. funderar grovt på om det verkligen var värt att ta den överhuvudtaget.

 

Have I found you, flightless bird.

Älskling,
hur ska jag kunna måla väggarna rosa i ditt rum
utan att du framstår som lite efterbliven och dum?
du kanske förstår en dag när du blir stor
varför jag vill klä dig i blommiga tröjor och glittriga skor
utan att vara nån feminist-aktivist-mor
för jag vill höra dig skrika på jämställdhetsbarrikader
jag vill se dig bli en blöjbytande fader
men jävlar – jag får spader
för i affären står leksaker i knivskarpa rader
och hur ska du kunna välja mellan
barbiehästar och monsterbestar
och vad ska jag svara när du säger: ”Mamma, jag vet hur det är,
man får vänner och respekt av ett verklighetstroget gevär…”
jag kan ju knappast säga till,
när du lekar soldat och sjörövare
att du och dina vänner är framtida förövare!
För hur ger man en liten parvel perspektiv
när till och med Bamse är genomnormativ?
jag kan inte svara tvärt att
”Jo, Tarzan var också en mjukis längst in i hjärtat,
och han hade nog mått bättre om han sade som det var
för det är inte lätt att ha en apa till far.”

Eller när du kommer hem, femton år och olyckligt kär
då kan jag inte säga att du vet ingenting om hur jävlig kärleken är,
för dina flickvänner
som inte kan känna det de känner
utan att tvingas in i en form i en norm de inte väljer
de blundar och hoppas och ler när de sväljer
så hur ska jag kunna kommentera pornografin?
säga att den görs av maktgalna svin
när du kan hitta njutning så farligt lätt
på ett större och större internet
älskling, jag vill att du ska veta hur två kan bli till ett
på ett obeskrivligt underbart och könlöst sätt
men du kommer att bära generationers förtryck och överfall
för du föds in i värld som är hård, som är kall
och den kommer att göra allt för att forma dig till man
och jag, jag kommer göra vad jag kan
för att du ska vara mer människa än kön
men hur tackar man nej till obegränsat sexliv och högre lön?

För du kommer att vara vinnare i ett orättvist spel
som går att förändra
och det, är ditt ansvar
men inte ditt fel

så gråt, min son
det är mer än okej
det är förjävligt att vara kille
nästan lika jobbigt som att vara tjej.

-Olivia Bergdahl

I've cut my long babyhair, stole a dogeared map and called for you everywhere.

har jag någonsigt sagt att jag älskar att dom har sänkt åldersgränsen till new moon till 11 år? Jag hade nog försökt ta mig in ändå (buse, h3h3) men nu kommer jag in utan att dom kan säga ett skit, underdunderbart. Söndag, 15:40 bergakungen, då smäller det.

Förresten så var jag och lilla anna på en estradpoet vid namn Olivia Bergdahl i onsdags, mums. Jag älskar det. sitter med lite rubbad mysko musik hemma hos min fader och klagar för mig själv över den där jädrans svininfluensasprutan som ondskefullt har tagit över hela min arm. inte okej.

me for the moment.

don't you give up on me.

vad passar bättre en seg måndag efter att gått hem från skolan än lite små mysig musik från soulkingen solomon burke och lite michael jackson, slurp. aj lajk.


jag har ingenting att göra så jag skriver min önskelista minsann, h3h3. Kom på att det faktist bara är en månad kvar. Vilket också menas att det är årsdag för bloggen, grattis till youcallmesuperman. Och ni som har undrat så tänkte jag att jag kunde avslöja var jag har fått namnet ifrån (inte för att det är hemligt men vem gillar inte lite mystik) TADAMTAAADAAA; 3 doors down - kryptonite. That's right, känner ni igen lyriktexten "if I go crazy then will you still call me superman?"

Galen fredag förresten, tacktack. Nästa helg ska det dansas på parkeringshus minsann. 

If you're expectations aren't met in me today, there's always tomorrow, or tomorrow night.

Jag känner mig inte så jättesnäll iochmed att jag inte har skrivit på en vecka - mitt försvar, jag har ingen dator. Min är på lagning, bajsapa. Jag har också blivit besatt av en ny sak/serie, gossip girl. Jag har alltid varit kär i böckerna, läst allihopa och dom är underbara. Men serien är bättre på något mysko sätt. Eller vem försöker jag lura, dom är självklart bättre eftersom man faktist får se kläderna, dom är så jäkla fina. Och antagligen så jäkla dyra också såklart, plus att alla i gossip girl har så ytliga problem, eller dem verkar ytliga, och de har pengar nog att skapa sig ytliga problem och attityden att ta sig ur dom. Det tar så mycket tid att vara djup och rabbla upp alla problem i huvudet om och om igen. Att tänka sig supersöta Blake Lively eller übervackra Leighton Meester komma upp för centrumbacken i mölnlycke, det vore kul, ellerhur?

winter and sun, summer and frost.

ey mannet, bajs.
Jag sitter hos karnhill och skulle egentligen arbetat med hälsorapporten i NO men jag gav upp för att det är så jädrans tråkigt. Vi ska snart arbeta med hemkunskapsläxan för den är roligare, vi ska baka tårta och den kommer pajja totalt med fett kul ändå, ska nog säga till att vi borde sätta på brandlarmet. Vi sitter iaf just nu och asgarvar åt american funniest home videos med massa småbarn som slår sig, vaddå då? Mehehhe. Förresten så har jag just nu, därför jag inte är så bloggig, mehehe.


i'm not trying to say anything

m3h3h3h3, sitter i beas fina rum med fina bea och fina karnhill, ytterst trevligt. Sitter och kollar på en film med en kille på en busshållplats som sparar fjädrar i en bok om nicke nyfiken, gissa vilken? (inte forest gump, jag lovar) precis sett american history x. Fett sorglig, jag klarar inte av såna filmer, jävlar va onödigt rasistiskt hat i hela filmen och sen när allt börjar lösa sig tar allt slut. Missförå mig inte, jag tyckte det var helt underbart bra, jag älskar den, det var bara innehållet som jag hatade, orsakerna och det är la antagligen det dom vill att man ska tänka efter den och tjaa, dom har lyckats, damn. Iallafall, jag cheezo och kali sitter med varsinn dator och nördar på äkta tonårs vis. Nej nu ska jag återgå till våran msn chatt, vi sitter 30 cm från varandra och chattar för att vi inte kan prata, vi lever i teknikens århundrande.


RSS 2.0