sunday bloody sunday

sover hos bästa vän, sitter vid varsin dator helt drogadfe och ser på how i met your mother, feeeett. PUSSS


SOMMMMMMMAR


red blue green and yellow.

jag är glad. nej men jag lovar, jag är glad. Jag är jätteglad.
Jag tycker inte vi har så roliga beskrivningar i svenskan. Vi är så himla lagom. Vi säger aldrig att vi är så jävla glada att vi kunde dra ner byxorna, hoppa upp på taket och moona alla gamla tanter och sen skratta så att vi trillar ner och dör (kort sagt, jag är så glad att jag dör) Och vi säger aldrig att vi är så arga så att vi kunde döda någon. Vi säger att vi är så hungriga att vi skulle kunna äta en hel häst. WOW. En hel häst? shit nu blev jag impad.

Jag tycker vi tar en titt på franskan; Je suis vraiment en colère - jag är verkligen arg. Tänk dig en tjock liten fransk gubbe, röd i ansiktet, mustachen (stavning?) verkligen krullar sig och hans blå-vit randiga tröja har åkt upp över magen. Hmmm.

JE SUIS HERUREUX!

say it's all about the worldplay.


för det första, du är helt sjukt tråkig. och för det andra, du är så jävla saknad.

Jag dör av uttråkhet av att sitta hemma, bläääbläblää. Min blogg lider av min förkylning lika mycket. Vad ska jag skriva om nu.. jag kan skriva och beskriva amelies besatthet av låten jag har smittat henne med (blue foundation med eyes on fire) eller hur mitt ritblock har blivit tunnare pågrund av att jag har ritat totalt meningslösa saker och rivit ut alla. ååh, jag vill hem till mölnlycke nu. jag har ju lov för i helvete. jag är så utanföööör. nej nu får det vara nog med deppanteckningar. keep on smiling.


I never meant to brag but I got him where I wanted now.

"People, I thought, wanted security. They couldn't bear the idea of death being a big black nothing, couldn't bear the thought of their loved ones not existing, and couldn't even imagine themselves not existing. I finally decided that people believed in an afterlife because they couldn't bear not to." - Miles "Pudges" Halter, Looking for alaska.

love

I won't let you murder it.

så, jag är nästan frisk (applåd) febern är iförsig inte helt borta och min näsa lyser lika röd som ett stoppljus men jag har orkar mig upp till datorn (fortsätter sukta efter applåder)

Jag sitter och försöker ladda ner spotify till pappas dator för jag spricker av nyfikenhet på new moon soundtracket som är ute på spotify och jag har inte hunnit lyssna. shit. Men eftersom jag ändå inte har ngt att göra eftersom febern stoppade mina planer på att åka hem till karnhill så lär jag sitta framför datorn hela dagen eftersom vädret här i eriksberg stoppade mig från att gå upp på berget och teckna. AURG. huh, det lär ju komma mer inlägg snart, jag ska trösta mig med muse medans jag letar upp den där jädra spotify sidan.


I'll be better when I'm older.

pardon pardon pardon. where are you going? Back to reality.

bajs, men livet kallar.kunde inte beskriva känslan av att hitta en dräglande bea under näsan själv. eller vänta, det är ju jag. ellerhur. hmm. slurp. puss. hemligt.

den kalla kärleken är här och den gör livet gott, tills vi hittat nån som får hjärtesmärtan att brinna opp.

jag tycker om sån här musik när man behöver pepp till att städa mitt rum, hmm. dagen har varit mysko, känns som jag har gått runt fast ändå inte varit där, jag har varit borta helt enkelt. jag är så trött nu så jag vet inte vad. vintermörkret gör mig tröööttt. nu ska jag lyssna på fina hiphop låtar, laddar upp till sergio på fredag. 

unpack your backpack.

nu drar jag till skolan och jag är pepp på nickelback.  SLUUURP!the paranoia is in bloom.

retro mumsigt.


Come let the revolution take its toll if you could.

mina fingrar längtar efter att få utlopp för en gnutta kreativ förmåga som en rökare utan cigg. bara att jag ropar utan att hitta förmågan, vi får ställa upp skallgång i mitt inre.

don't need a road. jag är tom och uttråkad, adam har underhållit mig genom en bio bestående av superhamstrar och godis. jag har sett liknelser med mig och en hemligagent som råkar vara marsvin.

jag darrar av abstinens efter mitt ritblock, det får väll bli streckgubbar isåfall. bajspruttfispuss, det är la så man säger hejdå, vi borde återinföra att man ska säga adjö. ADJÖ KÄRA MÄNNISKOR.


hellu, aj am übersüperman.

you can't be to careful anymore.


sorry paula but i've got the power.


kass kvalite på bilden, men fan vilket minne. Varför har man alltid roligast på sommaren?

countless lovers undercover on the streets.

hejhejhej bloggen.
Jag ska på bio med adam snart. vi funderar på att se filmen med superhamstrar, mohahha. vi låtsas som jag inte har sett den redan. igår var händelserikt. sveriges insats i matchen behöver vi inte ens prata om, skit. men sen att åka till brunnsparken och sen till eriksberg klockan 12 på natten från mölnlycke ensam är nog ngt jag inte tänker göra om på ett tag. jag älskar alla fyllegäng väldigt mycket, nu ska vi inte vara sånna, men nej jag hade klarat mig utan dom.

förresten så är pixie lott läskigt bra, dessa låtar är inte längre utspelade.


fullspeed ahead.

taggar inför matchen ikväll, sweden vinner ellerhur? det hoppas jag staaarkt! Och förresten den förtrollade lea steps back in. paramore har gjort en cover på use somebody! måste säga att jag är helt andlös. jag fattar inte. denna låten har kommit i nytt lyster för mig. så nu taggar vi lite paramore låtar och sweeeden rules.

The gnawing of the nighttime outside the door.

jag beundrar honom starkt. jag har också kommit på att min blogg har blivit tråkigare. jag lästa just ur december 2008, mina första inlägg. för det första kan jag inte fatta att jag har bloggat i snart ett år, det är faktist ganska fräckt. för det andra kan jag inte fatta att jag öppnade med 'hallå snyggingar' och avslutade med 'puss på rumpan'. hehehe. heheh. heh. finns ingen ursäkt, men sådana repliker borde jag langa ut oftare.
 
iallafall, eftersom min kamera är borta och det inte blir några bilder så kastar jag ut lite musik istället, slurp.

we couldn't ring the columns down, no we couldn't destroy a single one.

moh3hh3.
bra öppnings replik eftersom alla inlägg har börjat med 'förlåt för dålig uppdatering' så jag tänkte spejsa till det lite även om det menas likadant. moh3hh3h=dåligt uppdatering. Nu vet ni. Iallfall, kulturnatta idag? Njae, jag orkar verkligen inte, jag är så slööö så jag vet inte vad. Men nu är jag iaf helt besatt av muse nya singel, mums.


You got me so hypnotized the way your body rolling round and round.

dagen blev fyllt med blåst, varm choklad, översvämmad hamn och godis, myyys.
dregla över den sista bilden. PUSSSSS

there goes my hero.

hej bloggen,
jag har inte skrivit på hela helgen, jag är hemsk, jag vet. Godis är gott, jag vet. I fredags sov jag hos fröken anna med tanten julia och annat folk, mysigt mysigt. Igår var jag först i stan och köpte upp redigt mycket sköna saker men det orkar jag inte visa och jag tror itne ni är intresserade av det heller, sen bar det av till emma och annies fest, kul det med även om jag hade missat att man skulle ha pyjamas, fasiken. Sen buss upp till mentors fest, buss ner till emma igen eftersom en viss fröken glömde sin väska (säger inga namn men hon börjar J och slutar på -ennifer, mohaha) sen  åkte vi upp igen och hade en skitkul kväll, tacktack. Så med andra ord på svenska, JAG ÄR SLUT. kappish. kapput. Så idag blir det en lugn dag, ska in till stan och fika med bea och karnhill. HA DET MYYYYYYYS.


hos syskonen kuylenstierna, julozizosans fot är på G att bli uppäten.

I'm not so sure and she said, I'm no longer so wide-eyed and full.

hej bloggen,
inga inlägg på typ tusen år, det går i peridoer, jag vet. Iallafall, jag har haft en snabb vecka, allt har bara passerat i ett blurr. Jag har knappt hängt med-men det gör inget, now I'm back. Jag sitter och lyssnar på underbara matt nathanson, ni kanske kommer ihåg att jag lyssnade på honom hela tiden förra hösten, nu gör jag det, det är beroende framkallande. Är det någon som har någon bra låt till mig? Angel you talked about beautiful things, lalala.
PUSSSS, nu ska jag till skolan, ät en banan så länge.


lizznaaa
här
här
här
my lööööv.

RSS 2.0