I've got a feeling, that tonight's gonna be a good niiiiiiight.

jag är på socialt humöööööööööööööööööööööööööööör! och eftersom jag är bio-nörd så blir det bio och fika med karnhill, fan va trevligt, PUSSSSSSSPUSSSSSSS :D


we're just misguided ghost, travelin' endlessly.

paramore har släppt hela sitt nya album "brand new eyes" på MySpace och jag sitter och diggar för fullt, dom låter som en blandning av sitt gamla jag och coldplay, hur underbart är inte det? Klicka här och lyssna på deras låtar, mina favoriter just nu är "misguided ghosts", "all I wanted" och "Turn it off". Underbaaaaart. På tal om underbart förresten, så blev min kamera stulen idag.. Jag sörjer för fullt. Jag kommer inte klara mig en sekund, helvete.


älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det som mest.

hej läsare,
hemmakväll för mig idag. Jag har inte bara vart hemma en fredagskväll på hur länge som helst kom jag på och idag passar det sjukt bra så nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Varför är fredagskvällar annrolunda från andra kvällar? Är det för att man är ledig dagen därpå? Jag fattar inte riktigt grejjen. Jag glömde mitt block också, skit. Jag har suttit och bläddrat igenom en solo-tidning men jag kommer snart ge upp och sno ett papper ur pappas skrivare, låna en av lillasysters halvfungerande tuschpennor och klottra ner något. Jag har alldeles för lite att göra just nu, WIHOOO LIVIN' THA DREAAAM. Nepp, blev inte piggare för det, hmpff. Något säger mig att det kommer bli ganska mycket blogg-inlägg ikväll. Men ni klagar väll inte? Dt är därför jag tycker så mycket om er, PUSSSSSSS.

liten linnea med bästa vän paula, tagen 2002. herrejesus, va söt man är.

the historybooks forgot about us and the bible didn't mention us, not even once.

ungdomsforum var det idag, det var roligt som vanligt. Det låter inte så kul men det är bra att kunna påverka och så allvarligt är det inte, det mesta vi gör är fikar och pratar om vad som är bra och dåligt med massa olika människor, alltid kul. Sen ska vi på seminarie i göteborg den 13 oktober, kan nog bli riktigt kul :) Nu ska jag gå ner till terminalen och möta adam och fredrik och sen vet jag inte vart det bär av. Men ni får ha det kuuul.


noones laughing at god in a hospital.

KONSERT HÖÖÖÖST !!
fyfan vilka underbara musikmånader som kommer nu, mums! Och med mitt älskade guldpass för jag gå in på hälften av dom gratis, JAAAAAAAAAAAA!
lars winnerbäck, hardcore superstar, milow, takida, joshua radin & regina spektor, låter intressant? jag funderar på att dra med mig aniz och julez på de två sista iallfall! åååh, i'm gonna älska denna höst.

med dom bästa.


Du borde fatta bättre än att försöka rymma härifrån.

hej läsare,
jag har haft en blandad kväll. Bra och kass, vet inte vilken sida som överväger den andra. Den har varit jämn helt enkelt. Inte normal, absolut inte normal, men jämn. Imorgon har jag studiedag som jag inte har en aning om hur jag ska tillbringa, på fredag har jag prov på franska revolutionen och sen se vad min gamla polare napoleon hade för sig får ngt hundra år sen. Men just nu sitter jag och lyssnar på lars och det riktigt kliar i mina fingrar efter ritblocket.

lyssna här för något underbart.


dom såg ingenting.

Dom tog det sista fyllot
på den sista permissionen
Dom beslagtog hans sista ägodel
och släpade honom hårdhänt sen ner till stationen
Dom sa: Okej, stan är lugn nu
Nu kan ni låta era söta, vita barn springa omkring
Och dom kom ut ur sina gömmor
och dom såg sig runt, men dom såg ingenting

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Högt ovanför gatorna i stan
delas piller ut mot flunsan medan nya planer smids
Ja, dom stora männen har en ny plan
Det är att kriminalisera symtomen medan sjukdomen sprids
Och när jag vaknar
ömmar mina käkar och min panna svettas kallt
Jag försöker hålla hårt i nåt
men jorden vill spricka, det är lava överallt

Du gamla fria nord
Här direktsänds varje våldtäkt, varje razzia, varje självmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Ja dom tog det sista fyllot
på sin flygfärd på väg över plast och neon
Dom släpade honom ner till stationen
och sa: Du borde fatta bättre än att försöka rymma härifrån
Själv åker jag ut på turné
och drömmer om pojken med guldbyxorna
Men det är inte samma sak nu
när alla sitter bakom lås
utom knivarna och yxorna

wow, lars winnerbäck. Du fick mig att tappa andan.

the apple doesn't fall to far from the tree.

nu sitter jag med lilla sergio, fröken karnhill och bv csiszer. längre inlägg kommer när jag kommer hem för nu ska jag plugga. PUSSSSSSSSSs

(detta onlägget var totalt onödigt för er atrt läsa och ni slösade 5-10 sekunder av ert liv beroende på hur snabbt ni läser, mohahahaha, synd.)

for today I am a boy.

hej blogg flickor och pojkar, kvällen tillbringades genom att väldigt mölnlycke-troget sitta på en trottoar kant, lyssna på musik och andas in moppeavgaser. Dock var det mycket trevligt. Jag, jäx och annie sover över hos karnhill, yeahh. Håkan var helt underbar som jag redan har sagt, men jag kan inte sluta tänka, eller rättare sagt jag har inte börjat tänka sen håkan. PUSSSSSSSS MED EN BRA LÅT SÅLÄNGE.


NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄÄÄÄÄÄÄÄTTTT!

kvällen. fyyyyfan. HERREJESUS VA UNDERBART! men en gråtande anna, en hoppande julia och en underbar håkan så finns det inget ord. det var bara så bra.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger.


I wanna hold you but my senses tell me to stop, I wanna kiss you but I want it to much.

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅÅÅÅT, jag har inte varit på blogghumör på tusen år, hospplan! Iallafall, ni har ju inte klagat så nu kommer det lite uppdatering från mitt mindra ondskefulla jag (jag känner mig allmänt superondskefull idag) Jag har haft friidrottsdag med skolan, mais oui mycket intressant! Jag har nämligen kommit på att jag är läskigt pinsamt dålig på friidrott, tur att det är över. Sen bar det av ner till stora centrum i mölnlycke för fritid-ungdom har en ny satsning kallad 'onsdagskvällar' nere vid kulturshuset och det var invigning där sergio rappade, pusspuss, det var mycket bra.


min fina mur på fredriks ben..

min tyyyyffa rapper till bästa vän.

julia är feminist, man ska aldrig gömma sin mustach! nu kände jag att stavningen i inlägget är på topp.

glada flickorna anna och tilda tog över PIMP sofforna.

sofia, bästa vän karnhill, lopez, chrille och syster sitter ngnstanns i bakgrunden. Här visar dem sina tecknings skillz.

kvällen var trevlig iallafall, nästa onsdag har jag fribiljett till ett band jag aldrig har hört talas om. Det lär bli intressant.
PUSSSSSSSSSSSS.

jag hugger i sten, jag tror att jag sakta börjar se en figur.kvällen var underbart bra, med bra humör, måsbajs, solnedgång och hallonglass på malins tunika.

I just got lost, every river that he tried to cross.

skinny love


känn ingen sorg för mig göteborg.

hellu dear girls and boyssssss, welcome.
moh3h3, underbar dag i eriksberg ser det ut att bli, mums. Tyvärr är min bästa vän aningen seg på att vakna så jag har ingen aning om jag ska hem till mölnlycke eller om det ska stekas här. Jag älskar att ha rubbade drömmar. Eftersom jag oftast tänker på rubbade saker innan jag somnar så brukar det bli fallet att jag har ytterst onormala drömmar också. Jag drömde iallafall att jag var tillbaka på min lågstadieskola och satt i "bamba" med paula och karnhill (vad hon gjorde där har jag ingen aning om eftersom hon inte gick på min skola) och satt och lyssnade på panic!at the disco och fall out boy, vi sprang på jättelika bananer och kastade pannkakor på varandra.. EHE? mjajaja, idag blir det zanap och chili-con-karnhill, mina bästa vänner förvandlas till maträtter när jag är hungrig. PUSSPUSSS!


kära snopp-zeinab och tjockiz-sergio

saknaaaa!

'Anyway, you think everything that's nice is ugly.'


jag är ganska säker på att jag har lagt upp den innan, men är man kär så är man.

oui: des meilleures, ma soeur et moi.


Din hud får färg som indianers och du stirrar upp i taket, min hud svider rödbränd.ostbollar tandborste och nerrivna gardiner.
Aniz and julez.

natten var härlig, prat, prat och prat, sagan om ringen fick inte ens plats. Det hände väldigt mycket på 12 timmar, det blev massa kort, hippien satte på en staty, farmville-nörden skördade och plogade & dennes bror kom på en fin ställning i spegeln, en vacker biffig brottar-docka fick förlängd mansdom, vi hamnade i knipa och tappade bort mjukisbrallor.
nu tänker jag duscha och gå på promenad längs eriksbergbryggan, hitta ett ensamt ställe och sätta mig och rita.


Rock to the rhythm and bop to the beat of the radio.

NU SITTER JAG MED CHANSONDEMORT OCH BLACKWALLPAPER, moh3h3hh3. pussouss

black thumbnail, don't take these boots off me when you think that I'm dead.

Don't leave no smell on me.
I'll blow off in your sleep.
Don't leave no smell on me.


Put your faith in what you most believe in, softly tread the sand below your feet now.

HEJHEJHEJHEJ *överglädje*

sitter i min kära säng packad och klar till julia och lyssnar på gamla goda lasse winnerbäck, mums. Jag har märkt att jag har blogg-sjuka, sån där ni vet när man inte har ett skit att skriva men man kan inte hålla sig borta. Jag borde börja skriva om vad ajg gör varje dag, vad jag köper för kläder och hur jag sminkar mig, men jag tror att mina läsare skulle dö av tristess och tyvärr troor jag inte jag är fullt så okomplicerad (eller så är jag totalt tappad bakom en vagn och har för höga förhoppningar) men nu har spotify hoppat över mig till death cab for cutie, min lilla morfars musik, som jag älskar.. men vi hörs nog senare, något säger mig att jag kommer bli tvingad till farmville ikväll, hmpppff.förresten kan jag inte få nog av katy perry - thinking of you, fy va fin!

it all came to caos, like a hurricane around us.

hej läsare,
tycker inte ni att vi har blivit lite väl influensa rädda? Jag sitter hemskickad från skolan för att jag är förkyld, som om vi inte har varit i skolan när man är förkyld innan? Jag förstår inte detta, om ett dagis skulle ha samma regler som min senaredel-skola skulle dom ha max 4 barn per dag. Detta är ju helt sjukt.

Iallafall, det var anledningen till att jag är så tjurig idag mais oui. Jag skulle till kära karnhill och se på sverigematchen ikväll, men det verkar ju inte kunna hända nu. Så jag sitter och ser på gamla b-komedier på 6an och lyssnar på coldplay med datorn i knäet, ser på ngr av idolerna från igår. Jag saknar den gamla juryn men det var faktist bättre än jag trodde :)

nu är det iaf snart 09-09-09 klockan 09:09, lycka till med dagen!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.


I watched his wildest dreams come true, not one of them involving you.

DOM KOMMER TILL SVERIGE, TILL STOCKHOLM, I NOVEMBER! För er som inte har följt bloggen särskillt länge så kommer mitt absoluta favoritband (delar första plats med coldplay) till sverige den 30 november, nämligen PARAMOREEEEEE!

Vilken tur att jag är med i gruppen om paramore på facebook där jag såg att datumen inför turnen är ute! såå, pojkar och flickor som vill veta mer om datum, pris och tid surfa in här på paramores hemsida där du också kan titta videor och höra deras senaste singel "ignorance" det vet jag att jag ska göra iaf.
PUSS PUSS PÅ ALLA ANDRA LYCKLIGA PARAMORE FANS!


Oh I'm gonna buy this place and start a fire, Stand here until I fill all your hearts desires.

åååh, seg dag att sitta inne, jag vill ut! Tyvärr råkar det ju då s-j-ä-l-v-k-l-a-r-t vara dagen då min ytters älskade mamma har fått idèn att vi ska fira anders idag eftersom han fyller år på måndag. suck. Kanske slipper dessa rovdjursklor ngngång ikväll förhoppningsvis, ngt som händer?

iallafall, anders föräldrar (dom är nog typ 70 år gamla) gav mig just kommentaren "du ser lika söt ut i den kjolen som huvudrollstjejen i grease, va kul att 60 talet är på väg in igen!" Hmm, funderar på hur jag ska smälta dett.a
röd hög-midja kjol = grease? Hoppsan.


For you I'd bleed myself dry.

jag hatar när man glider ifrån sina vänner, gör inte ni också det? Jag har de bästa vännerna i världen.

I got my knuckles bruised by a lady in black.jag vet inte vad jag ska säga, när något djupt vill komma ut ur munnen men det verkar som det stannar kvar. utan dom är jag ingenting, mindre än någonting annat. Lämna mig aldrig.

RSS 2.0