HH, min man.

sitter och lyssnar på håkan och deppar bort, hon tynar liksom långsamt och blir blekare och blekare. Jag är så förvirrad, alla mina raka vägar och klara mål åker åt alla jävla håll. Jag vet inte vad jag håller på med just nu, mölnlycke är så rörigt att jag blir yr, endå vill jag inte här ifrån än. För ett år sedan var jag klar att lämna det, men då var det för tidigt. Nu vet jag inte längre, och är rädd att jag inte har bestämt mig förrän det är försent. Jag tror det här inlägget speglar hur mysko allt är, för när jag läser det igen vet jag att jag inte ens själv kommer förstå någonting, får väll gå imorgon med ett någorlunda äktaleende på läpparna, trots att jag tror jag har glömt hur man gör. Ingen märker något, ingen jag bryr mig om som läser detta endå antar jag.


du måste vara blind, för du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är.

i travel the streets 'cause she's my companion.

jag är i grymt behov av att läsa något riktigt bra, sen looking for alaska har jag inte hittat någonting, careface.se. Sen mindes jag att jag råkar ha en liten duktig vän som råkar skriva som en gud. Fast om gud var en författare, mjaa, det förvånar mig inte om det var så.

anecdote huh?

"Du är bög" spottade hon ur sig "fikus, gay, HO-MO-SEX-U-ELL. Du är äcklig" Jag kan inte vara bög tänkte jag, även om jag nu hade lust att säga att jag var det bara för att få tyst på henne, få henne att sluta använda det som ett skällsord. "Varför är jag äcklig?" frågade jag istället och la i huvudet till "min älskade underbara Eli för dig vill jag vara allt- allt annat än äcklig". "Jo, du ser inte på mig som alla andra gör, inte sådär ointresserat eller nyfiket granskande. Du avslutar aldrig dina meningar, sluten fastnar uppe bland molnen i ditt huvud. Sen har jag alltid den mest irriterande känsla av att du bär på något, något du vill att jag ska veta. Men du säger det aldrig och jag har sedan länge tappat orken att gissa. Så jag tänker bara dra slutsatsen att du är bög, och att du är äcklig, det tycker jag bara för att jag vill tycka det". Hon stannade för att hämta andan efter sin långa, hetsiga utläggning och riktade nu istället uppmärksamheten mot sin stump till cigarett. Själv blev jag stående tyst ett tag med min blend tafatt hängandes i mungipan och tänkte noga igenom hur jag skulle bemöta hennes utfall. det hon sagt hade träffat mig som ett knytnävsslag i magen, hon visste mer om mig än jag trodde även om hela den homosexuella slutsatsen förstås var helt fel. Att hon visste så mycket fyllde mig med hopp samtidigt som rädslan bubblade upp starkare än någonsin. Valet stod nu mellan sanning eller lögn, jag balanserade på en tråd och på ena sidan var sanningen, på andra sidan lögnen. Det var bara en fråga om tid innan jag skulle falla eller hoppa frivilligt ner på någon av dem.

du är inte dum du, juliz.

dregel.

wake me from the inside.

gräver ner mig nu, hejdå


vi är inte sånna som i slutet får varann.

om cirka en timma åker jag bea och karnhill till the big city, stockholm, där dem åker under jorden och pratar mysko, supertrevligt. jag laddar upp med massa näsdukar (min näsa strejkar) och läppsyl, löser allt.i wanna be luke skywaker

sitter och undrar var mitt ritblock befinner sig, det har nog gått och hängt sig pågrundav min oaktivitet. jag saknar det. mina fingrar kliar. vous vous souciez

upside down and inside out

du måste vara det finaste jag har sett på längebroder daniel -old in just one day


källa

säg till din far get off my back och säg vad vi sa om att paint it black. rock n roll dör aldrig, nej.

min blogg har blivit ytlig. mitt liv har blivit ytligt. allting är uppochner, håkan & broder daniel är min räddning.


you gotta give me devotion

är aspigg efter gårdagen, h3hh3, inte så. men som avslutning till lovet och för att fira det mycket trevliga vädret så ska flickorna ut och grilla vid någon sjö, det lutar åt frökens. laddar upp med dunka dunka!


party på spotify: klicka här


lillebror bli aldrig som jag

efter igår känns det ytterst svårt att vakna till moln. håkan löser alltdock serrö, han tar allting på lek även en hemlighet, men man ska inte känna sorg för honom göteborg.

igår kväll var aznajz indeed, kycklinghjärna fick dregla och julia hittade sin röst soulmate. Kjellis blev slagen i ansiktet med en skateboard, trodde jag. Håkans "bara dårar rusar in" har jag för första gången hört från någon som kanske faktist har gjort den lika bra som håkan, är mycket impad. jag har ingenting att skriva och jag bara babblar på som vanligt, gillar det.saltholmen med bästa vänner kan inte bli fel.


i got a gym class in heaven


captain morgan


boy with a coinkusin fyller 18, aj lajk curly kidz.


is the world insane?

ÅÅÅÅHHH, jag ska gifta mig med honom. punkt slut.


it's a good thing tears never show in the rain

gah, va snygg! och vilken röst.you wanna know that it doesn't hurt me, you wanna hear about the deal I'm making.

Gandhi once said: Almost everything you do in life will seem insignificant. But it's very important that you do it. 


RSS 2.0