is that allright with you?

funderar lite halvt, lyssnar på damien rice, nyduschad, claudias misslyckade pudding vilar i magen ihop med massa popcorn. jag har inte målat på evigheter, jag som älskar att måla. jag förstår ingenting.


it's fine, so fine by me.

KRIIIIS KAOOOOS! varför slutar det alltid med att mitt golv ser ut såhär när jag ska iväg på något roligt? jag har miljoner fina saker men de gömmer sig för mig i min garderob, har verkligen ingenting att ta på mig på tjejmiddagen ikväll, funderar på att gå i bh och trosor, hade gjort succe.


the only difference between martyrdom and suicide is press coverage.

jag sitter i mitt rum på en stol och klinkar på min gitarr medans du ligger i sängen och spekulerar glatt över hur lätt livet är. förutom att min enda stol i rummet är sliten och obekväm, jag äger ingen gitarr och kan inte heller spela, du finns inte här längre och livet är svårt.


just aint a riot

regniga onsdagar är inte min grej, kommer upp så mycket tankar att min hjärna börjar ryka. känner på mig att resten av detta året inte kommer gå som smält smör. jag saknar dig.

cute is what we aim for

mitt liv försvann när skolan började, ser inte skymten av det längre. har väll glömt det i skåpet. jag ska stå ut med klädsim imorgon, 200 meter med mjukisbyxor och tjock tröja på. haha vaffan är detta, mina gymnastiklärare är underbara människor, ibland. sitter iallafall och lyssnar på indielistan och njuter av refränger på helt fel ställen och rytmer som inte makes sense. är relativt lycklig med andra ord. helgen lär bli bra, med alla mina planer.  klipptid den 31a augusti och hästpojken den 3e september. och där förvandlades bloggen till en komihåglapp. jag dör.
jag saknar min anna.

in for the kill

minns inte senaste gången jag var såhär lycklig. HÅKAANNN!! THE XX!!! SHOUT OUT LOUDS!! LA ROUX!! helt sjukt vilken festival upplevelse. min hörsel är slut, mina fötter är slut och min röst är helt borta. köandet till håkan i 2 timmar var värt för att stå längst fram. the xx var sjuka live. jag dör snart, om jag inte passar mig kan jag babbla på såhär i en evighet, denna helgen har varit läskigt underbar och något som kommer upplevas varje år. värt 1000 spänn? JAAA! bilder kommer väll så småningom, inte för att det var så närvarande. jag dör. jag behöver duscha. jag är borta, auuuurg. puss

watch things on VCRs with me and talk about big love.

beger mig mot festivalens lervägar med kycklinghjärnan imorgon trallandes på pavement steget närmare håkan, beach house, lykke li, M.I.A, the xx och la roux, känner värmen. negativa är regnet, men vi bor ju i sverige och anna har en gul poncho med musse pigg på. allt löser sig. nu ska jag dansa mig iordning för natten med stevie wonder.


njut.


seuls et abandonnésorkar inte. puss. borta i en vecka. synd.

RSS 2.0