Crosses all over the boulevard

Slutade skolan igår, det är julafton på fredag. Jag firar detta genom att hosta, snora och längta tills sommaren. Ska snart ringa min kära fader och övertyga honom att komma och träffa mig idag och lämna över mina julklappar och inviga idèen om peace & love i hans hjärna, lika bra att ha ett halvår på sig att få honom att vänja sig vid tanken. När jag endå är där ska jag fria till samtliga medlemmar i Kings Of Leon, lika bra.You think you're walking on water but it turns out you just got piss in your shoes.

Det snöar ute, fem dagar kvar till julafton. Jag sitter och letar igenom min bokhylla för någonting ovanligt och konstig att läsa, någon gammal bortglömd bok att inspireras av istället för att bli hjärntvättad av all julmusik så fort man vänder sig om. Jag känner mig som grinchen, har inte ens julpyntat än.
Alla vettiga människor är väl tokiga.

"Du är galen." Valenin ser på Harrys jordiga händer.
"Galen?" Harry känner hur han börjar darra.
"Varför har du grävt ner ett fotografi?" Valentin skrattar. "Du kunde väl lika gärna bara slänga det."
"Tror du att jag är galen på riktigt?"
"Alla vettiga människor är väl tokiga."
"Jag grävde ner det för att jag ska kunna gräva upp det igen, det går inte om man slänger det."
"Vem var de på bilden?"
"Det var flera bilder, ett helt album."
"Gamla bilder?"
"Ja."
"Grävde du ner hela albumet?"
"Ja, jag har lindat in det i flera plastpåsar så att det klarar av fukt och smuts. Jag prövade att spruta vatten på det i duschen och ingenting hände."
"Hur länge ska det ligga där?"
"Kanske för alltid."


And if I fall to his feet tonight, will I raise my head.

är äntligen klar med mina julklappar. Njuter av att mamma har tillträde förbjudet i mitt rum tills jag har slagit in hennes julklapp och funderar på hur jag som bäst ska utnyttja att hon inte kan komma in och klaga på hur ostädade mina garderober och mitt rum är i allmänhet, snuskiga fantasier.


RSS 2.0