supermassive black hole


hej jag åker om en vecka hejdå.


at every occasion i'll be waiting for the funeral.

dagen var spicegirls låtar och varm choklad med läppstift. snart åker jag till partille och möter adam, meheh. konsert ikväll?


I cut my long baby hair, stoled me a dogeared map and called for you everywhere. Have I found you, flightless bird?

goooood day.
det är skola imorgon. första dagen efter lovet klockan 8 en fredag. UNDERBART. Fast hur många i våran klass kommer komma dit imorgon egentligen, 6 stycken? 7? skulle inte förvåna mig om det inte var fler än så. iaf, dagen: jag vaknade hos pappa av att ylva smög in i mitt rum och la sig i min säng, vi sov till 10 och gick upp och gjorde frukost, efter satte vi på en film "Horton" HAHHAHA! jag älskar de nya disney filmerna, hahha åh va bra den var. "i min värld är alla ponnys, rider på regnbågar och bajsar fjärilar, aaaaah" satt och skrattade mer än ylva.. EFTER DEET, åt vi lunch och gick ut i snön, frös rumpan av mig men kul var det och ylva skrattade så hon började gråta, underbart :D sen gick vi hem, såg filmm, jag fick mina money och åkte till stan och fikade med karnhill, fett mysigt, även om hennes humor är sämre än min, mohahah. zlappis dag, bäst. PLUUUUUFFS


din sommarklänning slängd på golvet, snälla ta på den igen, vi kommer ändå aldrig närmre.


You can't push it underground, you can't stop it screaming out.

vem mer än jag älskar telia reklamen?I'm gonna buy a gun and start a war.

jennifoooor!förresten alla, så var paranormal activity den läskigaste filmen jag ngnsin sett, jag som brukar älska skräckisar. Den var hundra gånger värre än rec och instängd, fy fan. bajs, jag och bea och kali sitter och skakar.

I heard it was called a car.

nyårs kvällen var mumzig.

emma, jag och amelia var söta när kvällen var ung.


däremot tappade jag och emma våran söthet lite senare..men det får vara alla bilder eftersom amelia är alt och inte orkar langa alla bilderna till mig, nu ska jag och bea köra mario cart och sen skräckis minsann, meheh. pluffslan.

'Cause I wrote it ten times or more, it's about to be writ again.


nostalgi.

imagination, life is your creation.aj löv ju

I hear jerusalem bells are ringing.

sitter i fröken beas rum med karnhill&bea och lyssnar på sergio som sjunger coldplay på beas wii. puss på att jag har suttit på buss/färja/spårvagn i två timmar bara för att bussäcklena inte går som de ska för detta jävla vädret, åååh mums. mina svordomar är nu ute ur min kropp, danke. snart ska vi sätta på paranormal activity så jag kommer antagligen vara för rädd för att åka hem ensam i morgon, fyfan. neh nu ska vi sjunga, pussla.

för vasastan är som chinatown.

franska alperna kan aldrig bli fel. AVORIAZ OM EN MÅNAD.


we all gonna be better.

GOTT NYTT ÅR!
okej, summering av året. 2009 var under förhoppningarna, antagligen för att 2008 var underbart. Det har varit bråk till höger och vänster och svek överallt, men har kommit närmre de bästa. Jag tror att alla var så besvikna på denna sommaren bara för att sommaren förra året, eller sommaren förrförra året blir det nu då, var så himla överlägsen alla andra somrar vi har haft ihop. blir ju alldeles sentimental nu. Men 2010 kommer bli bäst, året för mig bea och karnhill. Först avoriaz med pappa och amelie, sen hemsedal med assistenterna och amelia, ÅÅH! Sen sthlm med kali och cheezo och konsert med emma och freja, OCH SIST MEN INTE MINST, sommaren bäst av alla; ungern och kroatien med bea och angelica, fyfan va jag längtar. Men hur kommer det sig att sommaren alltid är bäst? det ända man gillar med vintern (eller jag iaf) är att det är mysigt och julafton. och självklart att det är nyår och man får en chans att börja om.  

kvällen igår var myyys och jennifer var övertänd, hoho :) tack för den och bilder kommer snart.

Tack för året!

RSS 2.0