teddy the picker

jag har haft ett underbart lan. mystiskt nog var anna mycket skicklig på cod, det trodde nog ingen. jag var jättebra på ssx3 (hoppas ingen av dem läser och protesterar) jag och malin är numera proffs och flitiga användare av skype. energidrickan har flödat i stora lass. slöt ögonen gjorde vi först vid närmare 5, med undantag från malin, ketto, agnes och nelly. Alltså bara jag som sov då. vi kör en rankning på somningsordning, lindén, kettunen, kuylenstierna, löfgren & axelsson.

Sitter just nu i ett rum och fortsätter lanet med yoghurt i ett rum med anna och malin, tittandes på höjdpunkter på family guy och rensades på bilder medans de andra har däckat i ett annat rum.. eller varsitt.. typ..

ikväll blir det family guy maraton! ska hemoch duscha först kanske hade varit en bra idé.silver soul

har redan börjat dagen, INNAN 13.00. det är en bedrift tycker jag. för att ha suttit uppe på facebook chatten till 5 är det en mycket stor bedrift.. typ...

dagen börjades med en regnig promenad (vi möttes vid djupedal och bestämde oss för att gå till båsen, tilochmed det räknas) med fröken nina. förmiddagen ska tillbringas för en jätteviktig sak, återhämtning och te i min säng. eftermiddagen bär det av till kycklinghjärnan med den återuppståndna lagerquist, vi ska enr och köpa chips och energidricka för att gå på cod-lan hemma hos agnes. längtar redan, har en fallenhet för dataspel, är grymt duktig. för att vara extra manliga är det också family guy maraton, vi vänder uppochner på könsrollerna.


I'm coming up only to hold you under.

sitter och lyssnar fix you-coldplay och hugger i sten-lars winnerbäck om och om igen, det enda som stör är spotify reklamen var 5e minut. skissar smått och vet inte vad jag tänker på. sergio gick precis efter att vi har diskuterat livets alla motgångar och kollat two and a half men. en väldans djup dag. ska gräva ner mig eller något. kanske sova. det verkar ganska smart det med.. peace.I'll be

wääh.


Once you go Wayne , everybody else is whack.

ey, jag har fan uttökat. bara teckningarna som ska upp, fårju sjukhuskänsla av de tomma väggarna nu.
lil wayne och jag har ett hemligt förhållande.

Jag hugger i sten, jag tror att jag sakta börjar se en kontur. Några armar och ben, jag jobbar mig inåt så jag ser en figur.

firar min oväntade ensamhet från S med ett mörkt rum och lars winnerbäck. mina ben är helt svullna av myggbett, jag älskar sommaren.

efter gårdagens kväll med heineken på flaska och välta glasskålar fulla med fimpar på balkonger och hattar i olika storlekar och format känns denna kväll lugn och lasse i öronen inte helt fel. (och nej anna om du läser detta, jag har inte hunnit boka min wow biljett än)

känner att min blogg blir allt mörkare och djupare, får akta så ni inte drunknar i allt. nu står en skål med jordgubbar och skriker på mig, dom och lite godis ska få en date i min mage. ciao!i've never said thank you for that

VM är slut idag, sverige var inte ens med. jag ska ha på mig min torres tröja ikväll. jag ska träffa angelica imorgon. det är varmt så att jag tror jag dör. min mage kurrar.
det går en man omkring i mina skor

tim walker är en gud.
du har en fin televisionsapparat.

gud gillar mig denna dag. och anna och malin också, dårå. lät mycket mer intressant när det bara var mig hon/han/det gillade. universum har vänts uppochnerpå och kärleken likes us. på någon udda sett och vis. dagen kan sammanfattas i, svettig buss, nervöst sammanbrott, shopping, annas tjuriga anfall, span på killen som var lik annas kille, räkmacka, olaga cigarett utköp, malin fyller 18, sitta vid vattnet vid grönsakstorget medans fyllegubbar försöker hjälpa killarna bakom att lösa, julias presentproblem, johannas återkomst, hemfärd, blåbärsplockning, jessica alba, bil och score. imorgon blir det båten, och anna löser (som vanligt)


"scoooore!"

baby just rescue me now

jag och matt nathanson sitter och har det ganska wonderbra på min altan. käkar blåbär i tropisk hetta, never wrong. känner mig ytterst religös som har haft hand om konfirmationerna hela helgen, bara söndagsgudstjänsten ute imorgon kvar. och kycklinghjärna är hemma!! ehm, ett litet newsflash inlägg bara.

i know you're here to catch your breath

jag har en kärlekshistoria ihop med mitt acne-linne. vi är bästa polare också. jag och sverige är också vänner igen, bara för detta vädret. och jag är tråkig nu för tiden, jag klarar inte av att blogga, jag är kass på att skriva vad jag gör om dagarna, inte min grej. så om ni vill veta vad jag gör kan jag bara säga att jag är bäst.och om jag endå ska lägga ut min känslor här på this blogg kan jag ju bara säga att jag också har en förälskelse i lisa miskovskys video. PEACE!


RSS 2.0