teddy the picker

jag har haft ett underbart lan. mystiskt nog var anna mycket skicklig på cod, det trodde nog ingen. jag var jättebra på ssx3 (hoppas ingen av dem läser och protesterar) jag och malin är numera proffs och flitiga användare av skype. energidrickan har flödat i stora lass. slöt ögonen gjorde vi först vid närmare 5, med undantag från malin, ketto, agnes och nelly. Alltså bara jag som sov då. vi kör en rankning på somningsordning, lindén, kettunen, kuylenstierna, löfgren & axelsson.

Sitter just nu i ett rum och fortsätter lanet med yoghurt i ett rum med anna och malin, tittandes på höjdpunkter på family guy och rensades på bilder medans de andra har däckat i ett annat rum.. eller varsitt.. typ..

ikväll blir det family guy maraton! ska hemoch duscha först kanske hade varit en bra idé.Kommentarer
Postat av: malin

HAHAHAH bilden på anna! ehm ehm ehm, jag har inte använt skype något sen sist (smart) men jag hoppas på att du har gärna kapacitet till att förstå hur den funktionerar! jag ska bara önska dig lycka till när du börjar ännu ett år på djupedal medan jag har åtta dagar kvar till att skrämma upp mig och oroa mig, pözz pözz!

2010-08-15 @ 19:55:29
URL: http://whitestrawberry.blogg.se/
Postat av: Anonym

hjärn kapacitet*

2010-08-15 @ 19:56:11
URL: http://whitestrawberry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0