inget kan ändra på det

tjejerna har precis gått och jag har ont i mina ben. annars är jag helt tom. utmattad i guess, jag ska sova. och ska lägga in en låt, veronica maggio är så underbar.

ni sitter på första parkett

har antony-lyckorus medans jag väntar på tjejerna, sushi och lyssnar på zacke.

May 6th, 2010:

Antony and the Johnsons Announce "Swanlights" Album and Book

Antony and the Johnsons will release their new album, “Swanlights”, on October 4th in Europe and the UK via Rough Trade, and October 5th in the US via Secretly Canadian. Abrams Image will simultaneously release a special edition of “Swanlights” which will include the CD inside a 144 page art book containing Antony’s paintings, collages, photography and writing. Check back in the coming weeks for more information.

JAG GILLAR DET.
jag ser dig älskling

sugen är en underdriftbaby det här är soul

'Med båda händerna drar han täcket över huvudet på dem, fluffar upp det så att det bildas en liten koja.
  "Tiden har stannat här inne", säger han och kurar sig mot henne. "Under det här täcket heter vi Peanut och Sailor, det finns inga andramänniskor och vi kommer bo här för evigt, kanske få små illbattingar som tror att hela universum ryms i den här sängen."
"Hur ska vi få mat då?"
"Det behövs ingen mat, vi lever på kyssar och smek. Och blir vi sugna ändå så kan vi bara ringa efter lite thaimat."
"Jag börjar få lite svårt att andas", säger hon och kippar efter andan. "Är det tillåtet med ett litet andningshål?"
- Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket, Gunnar Ardelius.
dont knock it


en liten dagens, är inte jätte bra på det.

eftersom det har kommit så djupa inlägg rullandes 24/7 så bryter jag det med en låt som är ett måste.


i kissed my only gang goodbye

va kreativ man blir helt plötsligt. satt och kollade in i min garderob när jag låg i sängen och var för lat för att gå upp. Så märkte jag att jag bara har ett enda grått plagg i hela min garderob. När jag tog upp det satt prislappen och allt kvar, fult var det också. Så jag tyckte det var deprimerande och var tvungen att fixa till det. Jag är nog den mest kassa människan någonsin på att sy på symaskin, men kul var det iaf. pärlorna är vita förresten, men min kära webb har inte jättebra kvalite.
stop and stare, i think im moving but i go nowhere?

bar upp alla fotbollskläder nyss för att få upp alla till skolans fotbolls DM träning imorgon. Fick värsta nostalgikänslorna när jag bar upp dom för trapporna. Så skulle jag bara testa skorna och benskydden så de fortfarande passade. När jag skulle testa skorna råkade jag hålla dom uppochner på så att massa små svarta äckliga gummipluppar spred sig över min säng (ni som har varit på mölnyckes konstgräsplan vet vad jag menar) och då blev jag arg och då saknade jag det inte alls bara för att vara elak. Jag har märkt att min kondis inte är på topp. Jag kommer vara andfådd efter 5 meter och ligga på marken efter 10. Men det är ju kul endå, det positiva med att tillhöra den äldre halvan av skolan är att jag kan stå där och låtsas bestämma massa och kan stå och göra ingenting. Ska använda den makten imorgon så slipper jag skylla på min kassa kondition.


vi är grymma på att dansa förresten


hur i hela världen, skulle någon kunna sätta kedjor på en hurricane?

Vilken syn vi måste vara från det där flygplanet. Lilla mölnlycke, precis vid landvetter flygplats som ni inte har en aning om, bara att ni snart är framme och hoppas att väskor och sånt går snabbt. Denna lilla stad/ort halvt täckt av sol, halvt av moln. En å som flyter rakt igenom centrum, som glittrar fint i solen antagligen. Och det nya pampiga kulturhuset, alla gröna träden och de fräscha höghusen i centrum med johnséns och uteserveringen måste det se riktigt trevligt ut. Från utsidan iallafall, från utsidan ser vi nog trevliga ut, det hade jag också trott. Om jag inte visste bättre. Men det är det som är grejen, jag VET bättre. Alla här vet bättre, alla ungdomar iallafall. Från insidan är det inte trevligt. Där väntar tonåringar, uttråkade tonåringar i en liten liten (men trevlig) ort nära storstaden göteborg. Där väntar skitsnack, avundsjuka, triangeldraman, rykten, bråk och glädje. Och är det inte det vi alltid har fått lära oss? Att det är insidan som räknas? Men det har inte ni på flygplanet någon aning om, ni hade nog inte brytt er endå, det är nog såhär på de flesta andra små orter. Men flygplan är ett fritt områda, en mellanplats. På flygplan är du mittemellan allting, där flyter ingen tid. För på flygplan finns inga bekymmer (om du inte råkar vara med i liveversionen av snakes on a plane) där ska du bara från en plats till en annan, där du är just nu i ditt bekväma säte med den snarkande tanten bredvid dig och alla de leende flygvänninorna som aldrig ens skulle vrida på munnen om du sparkade henne på benet runt omkring dig, där behöver du inte känna någon press, här utspelar sig ingen drama i ditt liv. Men du vet om du ska till mölnlycke kommer du ha missat allt och inget när du har varit borta, du kommer få kämpa dig in igen, ta igen det du har missat och göra samma sak mot den nästa som åker bort. För det är så det är. Från ett plan är vi trevliga, uppochner på är vi trevliga. Men det var ju insidan som räknades, och vi vet att alla tar första bästa chans att komma bort härifrån, alla kommer gå runt och prata om att komma bort, för det gör vi alla. Men sen slutar 80% på hulebäck endå, för att vi inte orkar. Vi är vana vid detta nu. Vi kommer vara fast här de flesta av oss. För mölnlycke är ju trevligt, ellerhur?

kom kom atombomb, om vi någon gång någonsin blir som dem.

Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat
Du är värd mer än allt fåglarna samlat
Inga tårar har du fällt, inga sorger har du mött

Sov lilla klumpeduns sov nu sött

Jag säger till alla jag känner om dig
Den här klumpedunsen vet mer än mig

Dom slänger silverpärlor till svin
Må dina dagar bli guld i ditt liv

Dagen vet vad som väntar dig
Att natten kommer och hämtar dig
Vägarna som du strövar på nu
Hmm… där stoppar ingen mur

Somna nu och spring till världens ände sov nu
Och må du springa länge

Somna nu och spring till världens ände, sov nu
Jag hoppas du springer länge

de har gått att leva sina liv och gud vet att jag måste leva mitt.


Daylight and the sun, you gave me this. your fire becomes a kiss. Daylight and kisses is everything.

Mitt rum är mörkt. Antony and the johnsons går varmt på spotify, tillsammans med håkan, bon iver och thåström. Det ligger en halväten mjölkchoklad med daimsmak på sängen och står en halvljummen tekopp med earl grey på fönsterbrädet. Kläder ligger överallt tillsammans med kolpennor, penslar och ihopknycklade misslyckade skisspapper. En sidenklänning ligger högst upp och blänker, nästan komisk kontrast mot den smutsiga kolen som smutsar ner ett vitt linne, men jag är för lat för att flytta på det. Min mun smakar rök, choklad och jag vet inte vad. Min t-shirt luktar öl och rummet luktar te, doftljus och body lotion. Inget passar ihop, mina ögon är röda och svullna men endå ser jag helt normal ut. Undrar vad som händer. En vanlig lördagskväll.
hope there's someone who'll set my heart free

sitter och deppar, lyssnar på antony och deppar lite till. tänker på bästa vän och undrar va i helvete jag håller på med. ak, jag älskar dig.


RSS 2.0